PLAN IT HOOFDSPONSOR SV LAKE VALLEY

PLAN-IT zal de voor de komende 3 seizoenen als hoofdsponsor verbonden zijn aan SV Lake Valley

Als bestuur en sponsorcommissie zijn we zeer verheugd en trots met deze sponsordeal.

 

Eigenaar Julian Hendriks is een echte liefhebber van de sport en zet zich op meerdere vlakken in voor de vereniging.

Zo maakt Julian tegenwoordig ook deel uit van het nieuwe bestuur, is hij actief in de sponsorcommissie en is hij bertrokken bij het 1e elftal

Nu wordt hij met zijn bedrijf dus ook nog hoofdsponsor.

 

Namens het bestuur zijn we Julian zeer dankbaar voor deze sponsoring maar ook voor wat hij binnen de vereniging allemaal doet.

 

Maar wat is PLAN-IT ?

 

Juilan Hendriks :

 

Al in 2000 is de allereerste versie van PLAN-IT op de markt gebracht. Toen nog een eenvoudige, digitale weergave van het grote analoge planbord dat we in elke werkplaats wel hebben gezien vroeger.

In de basis is PLAN-IT nog stedds de digitale versie van dat planbord, maar door de jaren heen hebben er veel ontwikkelingen plaats gevonden. Betere weergave, meer features, meer koppelingen, meer mogelijkheden !

Met als aanvullende producten zoals PLAN-IT online op tijd, PLAN-IT welkom en PLAN-IT proefrit is PLAN-IT uitgegroeid tot een veelomvattendprogramma met mogelijkhedenom zowel de aftersales als de sales te ondersteunenmet uitstekende planniing.

 

Niet alleen op de Nederlandse markt is PLAN-IT inmiddels uitgegroeid tot autoriteit in werkplaatsplanning. Ook in Belgie en Duitsland is de aanwezigheid zichtbaar.

We streven ernaar PLAN-IT altijd up-to-date te houden en luisteren graag naar de feedback van onze klanten. Onze communicatie met onze klanten hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan en zullen altijd meedenken naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden ! We lossen tenslotte problemen op waar het autobedrijf tegenaan loopt

 

Enthousiast geworden ? Neen dan contact op met onze sponsorcommisie of bekijk onze sponsormogelijkheden !