Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst zegt men wel eens. Zo zijn er een aantal grote spelers ooit begonnen met zaalvoetbal en hebben met deze bagage het ver geschopt als voetballer. Zo had ex wereldkampioen Spanje in 2012 maar liefst 9 van origine zaalvoetballers in zijn ploeg !!!

 

Wij als bestuur van SV Lake Valley zijn daarom bijzonder trots op de eigen jeugdafdeling die we sinds een aantal seizoenen hebben nadat we gefuseerd zijn met het voormalige TV Venray. De manier waarop deze opleiding functioneert geniet veel aanzien. Zowel binnen ons eigen bestuur alsmede regionaal als landelijk. Als vereniging hopen wij op termijn zoveel mogelijk spelers af te leveren voor de hoofdmacht. Afgelopen seizoenen hebben we daar de al zeker de vruchten van mogen plukken. Zo hebben de afgelopen jaren diverse spelers uit onze jeugd opleiding het geschopt tot diverse nationale selecties. Zo heeft Fabian Hendriks al diverse interlands gespeeld en zijn recentelijk Nathan van Gerven, Tim Jeuken, Mats Cuijpers, Elian Coppus opgeroepen van het Nederlands team -18 jaar (zie foto's hierboven).

 

Samenvattend zijn we als club zeer trots op deze resultaten en hopen we deze lijn de komende jaren te kunnen doortrekken.